untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

booties for baby

new booties for baby, kali ni guna skill y berbeza sket,
tp still hasilnya booties kan,
tak jadi benda lain,
cuma design kali ni much better la aku rasa,
looks alike pair of real shoes actually...

2 comments:

Sulela said...

Kak masih belom cuba buat booties lagi sebab tatau nak bagi kat sapa... atau nak bagi sapa pakai...wakaka. Tapi 'ain buat cantik la... two thumbs up!

'ainrahimin said...

alaa...ain suka buat booties ni, sbb nnti bila dgr je soksek2 ada kwn bersalin, ain terus pack2 bg kat dia, kira hadiah peribadi utk si kecil, tp ain tak suka buat sarung tangan baby tu, sbb ain tak suka...kalu tak, leh bg one set...

Related Posts with Thumbnails