untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

ada sesape nak anjur contest?

okeh...tawaran ini terbuka kepada mana2 blogger yang nak anjur contest atau ga...dengan ini, aku nak mengumumkan kepada kalian semua, aku nak jadi penganjur hadiah contest atau ga...

hadiahnya adalah sepasang baju kurung pahang, sesuai untuk dijadikan baju raya nanti, saiz 40....sape2 yang berminat, leh drop komen kat mana2 entry, lagi bagus kalu dapat drop komen kat entry ni....

kepada blogger yang lain, tolonglah hebah2kan kepada rakan2 blogger anda yang lain jugak ye...

notakaki : sape cepat dia yang dapat

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

menarik ni :)

therosputih said...

yaya
menarik kan? just anjur contest je...amacam? tak berminat ke? tawaran masih dibuka...

aima mazlan said...

menarik ni..
aima tengah buat segmen..tapi takde hadiah..
segmen ni still blangsung sampai 7ogos 2011 nie..
:)
boleh jugak kalau nak sponsor hadiah :)

therosputih said...

aima mazlan
lupa nak mention, sebelum saya boleh jadi penganjur hadiah, peserta kena follow blog penganjur dulu sebagai tanda sokongan...itu jer...

Related Posts with Thumbnails