untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

booties new design

ari tuh, ada sorang customer nih request nak design booties yang lain dari yang lain, dia ada bg link gambar kat aku, so, aku dgn gaya sendiri, aku buatlah kan....dan, inilah hasilnya...


memang lain dari yang lain, dan aku takde niat utk tiru pattern ini dari sesiapa, dan aku tempek kat sini utk dikongsi dengan rakan2 crochet yang lain, mudah2an dengan berkongsi begini, ilmu kita makin berkembang kan kawan2...

aku jual booties nih dgn harga rm15, pastu ada sorang hamba allah nih, yang juga mengait jugak, dia bising sbb aku jual pada harga yang sangat murah, mmmm...serius aku tatau harga pasaran dia bape, jadik, memang aku tatau harga aku nih murah ke mahal ke...so, aku nak le tanya pendapat kalian semua yang menjalankan urusniaga jual beli crochet nih, mahal ke murah?

aku nih, mengait hanya untuk suka2, jadi mmg aku taktau sangat pasal harga pasaran...andai kata aku tersalah mengatur langkah, aku mintak maaf ye kawan2 semua...saya nih budak baru nak belajar, andai kata salah, janganlah menjolokkan saya pulak ye...tunjuk ajar ku sifu!!

notakaki : keadaan kesihatan tidak menentu, sedih tak dapat nak mengait dengan jayanya

4 comments:

marinahunny said...

murah sgt tu.. booties rasanya boleh taruk harga rm25 ke atas...

btw nak pattern blh? :)

therosputih said...

marinahunny
ye ke...hmmm...thanks for sharing...

tak ada pattern la sis, do it myself je nih...

ThE NanNy DiarieS said...

bestnyer kalo ader customer yg ckp mcm tuh....bukan semua customer tahu menghargai brg2 handmade nih...

therosputih said...

the nanny diaries
customer tak ckp pape, tp mereka yg sama2 terlibat bidang jual beli crochet....maaf andai sy menyinggung perasaan mereka yang terlibat secara langsung atau tidak dlm bidang ini...sy tidak berniat nak potong line mana2 pihak...

sy hanya mengait utk kepuasan diri...

Related Posts with Thumbnails