untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

cara jahit zip dan letak lining pada beg kait

ngah sebok2 duk online, berfacebuking, tetibe ada sorang hamba allah yang juga terlibat ngan dunia kait2 nih, telah berkongsi link dengan rakan2 crochet yang lain...dan aku terpanggil untuk berkongsinya dengan rakan2 blogger yang lain...

nak tahu lebih lanjut, leh klik cara jahit zip dan letak lining pada beg kait

cara2 yang ditunjukkan sangatlah bagus dan teratur, senang giler nak paham...dia tulis dalam bahasa inggeris, pada sape yang tak reti english pun tak ada masalah lah, sebab ada ditunjukkan gambar step by step, sangat mudah dan senang untuk difahami...

dah tahu dah cara nak letak lining pada beg kait, tp masalahnya...mana beg kait untuk diletak lining nih..? hahaha...begnya tak ada lagi, tp cara nak letak lining dah ada...wakakaka...

notakaki : siapkan tempahan booties lah, mengarut je aku nih

2 comments:

MamaDaniel said...

owh.. bagusnya tutorial tu.. tq for the link.. akak akan selalu refer sini utk link itu.. hehe.. :)

therosputih said...

mamadaniel
sangat bagus kan...bagus dapat kongsi dengan kawan2 lain...

Related Posts with Thumbnails