untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

award

first2, nak cakap time kasih pada akak sulela sebab akak yang bagi award ni kat ain...first time dapat wuuu...selalu tgk org dapat je (sedih tak?)

papehal, thanks akak...saya nak bg kat 12 org jugak ke? alaa....tatau nak bg kat sape, tadak kawan ramai...takpelah, saya simpan je lah dulu ek...hihihi (bukan kedekut tau)

2 comments:

Sulela said...

kihkihkih...sama la kita tak ramai kawan...

'ainrahimin said...

huik...jangan gelak akak...meh kita sama2 mengilai bersempena ngan kekurangan kawan blog yang kita ada...

alah...tapi akak ramai je followers, blog gempak kot...=)

sayang akak...hikhikhik

Related Posts with Thumbnails