untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

fan bookmarks

ini aku belajar pas tgk blog akak sulela, teruja sangat, try la buat, tak caye berjaya...time kasihakak sulela...love you...ahaks...

pastu alang2 dah nak habis praktikal ni, terasa nak bagi hadiah kat students, buat la sorang satu, satu kelas 33 org, jenuh aku nak menyiapkannya...siap pun, terpaksa alter sket ah, buat pendek2 je, jimat masa ngan jimat benang...kalu tak, tak sempat nak siap...




pas hbs praktikal ni, taktau nak buat apa...nak tempah bookmarks mcm ni? mehla...leh isi masa lapang i...hihihi

7 comments:

Sulela said...

Hehehe...dah siap dah ekkk? Cayalah! 3 kelopak pun cnatik gak kan 'ain kannnn...;)

'ainrahimin said...

3 kelopak pun bolehla...tp laaagu cantik kalau banyak2 kelopak, pastu buat guna benang 2 kaler mcm y akak buat...cantik...teringin nak beli benang 2 kaler tu, tapi tak pernah jumpa kat kedai...

Sulela said...

Kat tempat kak pun ada satu kedai jek yang jual benang jenis camtu. Harganya pun boleh tahan...huhuhuuu

'ainrahimin said...

katne tu?

Sulela said...

Kat Sitiawan. Tapi kalau 'ain pi KL, senang jek nak beli benang jenis camni...hehehe. Uikkkk...'ain katne ekkkk?

'ainrahimin said...

skrg ni ain kat serdang, tp smpai akhir minggu ni je, pastu balik menetap kat kampung kat kelantan...ingat, ptg ni plan nak gi minlon, nak tgk2 benang mana yang berkenan, harap2 ada lah benang 2 kaler tu...ain selalu turun masjid india, cari benang kat situ, tp tetap tak jumpa benang 2 kaler, (ke ain y tak pandai carik agaknya)...

Anonymous said...

Salam Sis Ain,

Really nicely ur touch bookmark, klu nak order ni 1 pcs brp ye? Blh email ke saya tak? alfishahrin_85@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails