untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

belajar bunga jenis lain

hair clip bunga kaler kuning


dah bosan asik buat bunga yang sama, sesekali tukar angin...buat bunga jenis yang lain lah sket kan, penat menggoogle, dan terjumpa satu pattern nih, menarik...pattern asal boleh klik kat sini...

bunga yang aku buat tuh, seperti biasa, aku dah ubah mana2 yang patot, untuk sesuaikan mengikut keadaan...dah siap buat bunga, aku pun letaklah ia dia hair clip...

bunga lagi besar dari clip nya, terbaek ah...orang tak perasan pun ia adalah hair clip...

ini adalah order dari sorang kenalan lama, rm2 untuk sepasang hair clip corak bunga kuning...

notakaki : kalu buat clip kat selendang pun cun jugak nih


No comments:

Related Posts with Thumbnails