untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

pincushion menarik

dah siap tulis tajuk entry baru mengelabah, betoi ke dak aku eja pincushion tu eh? hehehe...mintak maap la, i ni budak baru nak belajar...


terjumpa gambar ni hasil perkongsian rakan2 fb, dan aku terus terpikat...seperti yang biasa berlaku pada aku setiap kali tengok hasil crochet...

pastu mula la berangan nak buat, hahaha...yang penting, jarangla aku try...cit...sungguh tak boleh dicontohi...

aku share kat sini siap2 kot2 satu ari nanti terbukak pintu ati aku nak buat benda alah nih...

notakaki : baru pas buat beanie untuk anak sendiri...

6 comments:

MamaDaniel said...

owh... perkongsian ilmu yang menarik cikgu... takpe..kita simpan dulu pattern yer.. nanti bila anak dah besar kita boleh cuba.. hihihi...

cute bbenor pincushion ni.. sayang plak nak dicucuk2.. hihihi.. :P

lia said...

a'ah, setuju sgt dgn Pn Zila, kalau jumpa pattern cantik2 kita simpan dulu ye...lepas tu, sampai anak dh bertambah pun xcuba2 lagi! hahaha...
(tuju kt diri sendiri ni...;)

therosputih said...

mamadaniel
yang penting niat ada, haha..

buat2 pastu tak guna, rugi wooo...

therosputih said...

kak lia
hahaha...takpelah sampai bertambah anak dulu pun...hehehe...layan mata je lah dulu...

Mimie Najib said...

cantiknya.. :)

therosputih said...

mimie
cantikkk...teringin nk buat tp mls..boleh ke mcm tu...ahaks...

Related Posts with Thumbnails