untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

crocheted sneakers for newborn











alhamdulillah...ini adalah antara hasil tempahan customer yang borong crocheted sneakers for newborn...gabungan warna adalah seperti yang telah direquest olehnya..dan alhamdulillah jugak, sebab dah selamat sampai ke tangan customer...

tak sia2 2,3 ari pulun buat ni macam orang gila sebab customer SUKEEEEEE...syukur sangat...takdelah aku syiok sendiri masa buat ni kan...legaaaaa....

notakaki : tempahan raya masih dibuka lagi buat masa ini...










1 comment:

Bonda Qalish said...

saya dah folow.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/06/holiday-giveaway-by-me.html

Related Posts with Thumbnails