untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

simple crocheted hat

nak share hasil kait yang latest dari aku...

permintaan customer...

                     
kaler hitam putih

                    
kaler merah putih

customer minta 3 set topi...

                   

sume nya newborn set, tapi boleh je pakai sampai baby umur 4,5 bulan...atau tengok pada baby jugakla kan...alia sampai sekarang boleh pakai lagi topi froggie dia walhal dah masuk 4 bulan lebih...

notakaki : seronok mengait!!

 

1 comment:

JaSSNaNi said...

cantek2 belaka...

Related Posts with Thumbnails