untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

beg kait

actually dah lama siap beg ni, cuma taktau kenapa lambat nak update kat sini...  


adjustment sket pada bahagian nama nya, sebab guna felt..mula2 kait but then aku rasa lain macam plak..dan2 tukar dan tempah pada sorang crafter nih..

tali dia tu blh adjust nak panjang mana..tu yang best tuh...hoho

paling aku suka adalah of course the mai character there, THE FLOWER!!! aku suka sangat bunga ros tu..gile jeles..rasa nak buat untuk diri sendiri jugak, tapi tak tau la bila gamaknya tu...

notakaki : harap sangat customer puas hati..

1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Related Posts with Thumbnails