untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

looming hat

well..mula2 sekali nak ucap berbanyak terima kasih pada empunya blog crochet-is-fun, (tak leh nak tag sbb update blog pakey henset jak)..terima kadih zati srbab perkenalkan pada akak apa itu looming..dannnn....

setelah berkurun simpan belakang lemari,sembunyikan loom set dari alia sebenarnya..haha..cuti sekolah ni..akhirnya..berjaya meloomingkan diri..hiyargh..perkataan baru yang berjaya aku create..jangan marah ye dewan bahasa dan pustaka..

inilah hasilnya...

simple knitted hat, black and grey

first hat yang berjaya aku hasilkan..pastu,try lagi sekali..kali ni, untuk my little daughter plak..ain's junior..

blue knitted hat

second one ni ada sedikit corak sket pada topinya..sket je, tak banyak..haha

seronok tengok anak pakai barangan kait yang kita buat sendiri..ohoi...

mula2 nak tepek gambar alia dengan topinya,tapi..mcm segan plak nak tepek gambar dia kat sini..kikiki..takpelah..buat simpanan peribadi ajolah..okaylah..babai..

notakaki : terima kasi ye amani aka izzati


4 comments:

Precious Crafts said...

Salam perkenalan dr grup FB! Saya tak pernah guna loom, pegang pun tidak. Dan baru start mengait dgn betul (lebih kurang laa...). Semoga kraf ni sentiasa berkembang dan menjadi bertambah popular. :D

therosputih said...

salam perkenalan..jom looming sama2..

Dalila yusof said...

Memang seronok ytengok anak pakai apa yang kita buat kan

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Related Posts with Thumbnails