untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

GA kat FB

hari ni hari isnin, hari bekerja...memandangkan ari ni aku tak keje sebab masih mc dan tak banyak aktiviti yang boleh aku lakukan selain baring dan beronline...nasib baik la tenet okay, letrik ada kan...

dah terlajak jari jemari duk online nih, terpandang la satu entry dari cik asma felt kita yang tengah menganjurkan GA sempena 1500 orang yang telah like FB asma felt nya...

aku dengan berbesar hatinya nak memanjangkan lagi GA nya di sini...ini bukan iklan berbayar yer...ini free je, atas semangat setia kawan...actually, cik asma ni tak kenal pun aku, tp aku adala beberapa kali berurusniaga dengan dia...dah bape tahun dah aku follow aktiviti dan blog dia...jatuh bangun dia....errr...hiperbola sangatkah ayat aku? ekekeke...tapi serius aku cakap, ada masa cik asma ni kat atas dan ada juga masa2 dia kat bawah...adatlah berbisnes kan...tp harapan aku, moga bisnes dia bertambah2 dan bertambah2 lagi...


well.....pada sesiapa yang berminat nak join, cepat2la join sementara tawaran masih dibuka...ekekeke...

notakaki : sayang tollah takde kategori untuk blogger...hehehe

2 comments:

asma langit said...

Huhu.. Eh, kenal la... Apa tak kenal pulak.. Hihihi...

Mekasih krn sudi war warkan GA ni...
Toce...toce.. :D

therosputih said...

asma langit
hehehe...kenal dalam maya je...bila la nak kenal bebetul nih kan...hehehe

Related Posts with Thumbnails