untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

nak beli velcro?


gambar diambil dari google

ari tu aku ada cakap2 pasal betapa aku tatau mana nak beli ini velcro, tatau apa benda tu? alah...yang buat lekat2 tu, kasut budak2 sekolah jenis yang tempek2 tuh, ha, tu lah velcro...


alkisah...tadi, aku berjaya menemui kedai yang menjual itu velcro, alah...byk kot jual kat kedai, cuma kita je tatau mana kan...itu aku lah tu...

beberapa ari before ni, aku dah try google, carik kat mana boleh beli, kesimpulan yang aku dapat...aih, susah jugak nak dapat...so, kat sini, memandangkan aku dah aim kedai mana aku boleh dapatkan velcro dengan mudah, jadi, pada sape crafter2 yang nak beli velcro, tapi tatau kat mana, boleh suh aku belikan...

1meter = rm3.00 (harga tak termasuk kos penghantaran)
available colour = black, white
lebar = 1inci

nak beli, just email me at nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

notakaki : just nak tolong sesape yang memerlukan sahaja, bukan nak amek untung

4 comments:

Anonymous said...

saya nak beli....
fb:ammar azlam

Anonymous said...

Ada x yg lebarnya lebih dr 1 inci

Unknown said...

Kat mna kedai tu ye?

Unknown said...

Kat mna kedai tu ye?

Related Posts with Thumbnails