untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

phone straps untuk dijual


gambar dari encek google


hari ni aku ada beli straps untuk handphone macam dalam gambar kat atas, pastu aku beli dalam kuantiti yang banyak...

sape2 yang nak beli dari aku, sangat2 dialu2kan...sebab banyak2 pun nak buat apa kan, aku bukannya buat kraf guna phone straps untuk dijual pun, beli sebab nak buat handmade nak hadiahkan kat kawan2 je...

10pcs = rm2.00 (warna warni)

*termasuk kos pos biasa sahaja...kalu beli lagi banyak, bleh dapat lagi banyak diskaun...

notakaki : jadi penjual lak aku ni tetibe

8 comments:

aiman aQilah said...

salam.hye . saya ni tgh crik phone strap ni..klu boleh tau akak beli kat mane ye?sbb sy mmg xtau nk bli kat mne sbb sy mmg nk pki sgt nih.klu boleh bg tau. msg la facebook saya di wall AIMAN AQILAH AZMI
terima kasih :)

therosputih said...

aiman
aiman nak beli dlm kadar yang sket ke banyak?

Anonymous said...

salam, sy ekyn@ikan, sy da lama cri handpone strap nie.awk masih jual lagi ke?? dalam kuantiti yang byk 50-100 pcs...

" NuR Itu CaHaYa " said...

salam, ada jual lg ke phone strap.. sye igt nk bli dlm 50 pcs.. email sye kt along_comey91@yahoo.com
thanxs...

therosputih said...

cik anony
wat masa sekarang ni, dah out of stocks...coming soon ye dear...

therosputih said...

nur itu cahaya
sudah dibalas melalui emailnya ye...thanks dear...

CIPOT SEDOT said...

salam.ad lg x strap?bleh tw beli dkt mne sb sy nk order dlm kuantiti y byk.

therosputih said...

cipot sedot
ada, baru je lepas restock..saya pun order dari kawan je...

Related Posts with Thumbnails