untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

aktiviti crochet terpaksa dikurangkan

adeh...tajuk entry pun dah bisa men-down-kan sesape yang bace kan...kalu korang down, aku laaaaagi down, sbb crochet ni dah jadi part of my life, so, mcm mana nak pisahkan aku ngan crochet...owh tidak...

sume sebab aku T.E.R.P.A.K.S.A.

tempahan masuk pun aku dah terpaksa hold sebab aku takut aku tak mampu nak buat, tp ada jugak customer yang tak kisah ngan keadaan aku, and still can wait, so, aku terima la...thanks sesangat pada customer yang sangat2 tolerate ngan aku...

sape yang follow aku kat sini mcm kak lela, dan mereka yang lain, yang selalu komen entry aku kat sini, mungkin tatau lagi kan...so, kat sini, aku nak cite lagi sekali...

mulai isnin ni, 07.02.11, aku akan ke taklimat guru baru, pastu 08.02.11 aku akan fly ke S.A.R.A.W.A.K. jauh tak jauh, terbang juga le ke sana...area mana tu tatau lagi, sbb kena gi taklimat lu, baru tau mcm mana flow dia...hope everythings gonna be alright for me kan...

sehubungan dengan itu, ecewah...mcm tulis surat rasmi plak kan...aku tak dapat nak teruskan aktiviti mengait, menjahit manik mcm sedia kala, sume sbb nnti kat sarawak, aku tak dapat nak bawak sume tu bersama, limit 20kg je beb barangnya, pastu nak gamble2 lagi kat sana, so, terpaksa la tinggalkan sume stok yang ada kat umah...sob sob sob...sedih woo...

setakat ni, yang kompem aku bawak jarum kait je, hehehe...dengan harapan, nnti kat sana jumpe stok benang yang sesuai utk aktiviti mengait...kalu tak, harapan tinggal harapan je lah...adeh...tak dapat nak bayangkan...

kemungkinan besar, takde hupdate2 mana la kat blog ni, adeh...sedih...tp takpe, kalu ada tenet, aku tetap akan jengah blog2 crochet yang aku follow...hehehe...doa2kanla ada tenet yang laju dan sangat dasat di sana nanti, bak kata pepatah busuk, boleh online di mana2 sahaja, even sambil berak pun boleh...errr...busuk kan pepatah ni?

notakaki : kalian...doakan aku selamat di perantauan sana...dan jadi guru yang bagus...

6 comments:

Sulela said...

Huhuhuuuu...ingatkan dah tanak buat crochet dah. Tapi tadappa la tuuu...untuk masa depan 'ain gak kan. Kak doakan selamat pegi dan selamat balik. Errrr...jangan lupa balik kalau tersangkut kat orang sana...muahahaha

MamaDaniel said...

good luck di sarawak ain... Bawak la benang sebuku dua.. tak berat.. hehe.. bleh gak melepaskan rindu kat kitorng nih.. :D

Langit Pertama said...

Huhu...
Xpe2.. Gudluck...

Saya pun baru je nk order byk...
Nnti dh kembali aktif, bgtau ek...

>_<

therosputih said...

kak lela
hahaha...akak...janganla tersangkut ngan orang di sana, orang di sini nnti mcm mana...huuuuu

tak sabar nak stabilkan idup, nak bercrochet semula...

therosputih said...

mamadaniel
tak bawak pun kak benangnya, tp jarum bawak...dgn harapan jumpa benang kat sana...hehehe...musti rindu sama kalian sume...teman bercrochet, teman berkraf...

therosputih said...

langit pertama
baik...kalu kembali je aktif, kompem dikhabarkan kat blog ni....cuma, tungguuuuuu....

Related Posts with Thumbnails