untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

terima kasih pu3craft

 adeh...seribu penyesalan ala2 lagu imran ajmain tu lah...sebab...

baru nak habaq mai kat sini, padahal bendanya dah berkulat dah guna...eh, tipu je lah tu bab berkulat tu...masih cantik, kemas disimpan...sayang lak nak guna...



ini adalah antara hadiah saguhati yang diberikan oleh pu3craft sempena ke-join-an aku dlm contest yang dianjurkan oleh beliau, err...contest ke nama nya? kwang3...aku dah lupa dah la, tp yang penting, kena komen slogan sempena logo terbaru beliau...cantik kan logo baru ni...walaupun aku tak menang, tp aku tetap juga dapat saguhati...well...thanks to akak natasya sbb murah hati...lain kali anjur le lagi...hehehe

2 comments:

Langit Pertama said...

crochet....
Sukanya tgk or wat crochet ni...
T_T

therosputih said...

langit pertama
hehehe...kalu bab kraf2 ni, mmg org kraf share the same things la...

Related Posts with Thumbnails