untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

mushi2 group

 merah

pink

coklat gelap

 kamilah the mushi2 group

alkisah...ari tu, first amigurumi mushroom aku, yang aku panggil mushroom albino tuh, adik aku letak kat pencil case dia, jadik key chain tu, pastu...alih2, ada kawan dia yang berminat, nak jugak...so, kesian kat budak2...aku layankan je...aku letak phone strap, senang sket dorang nak sangkut kat idung ke telinga ke apa ke kat mana-mana dorang suka...

menu tengah hari, ulam cendawan, amacam? ada berani kau mau telan?

notakaki : ayah aku tak habis2 gelakkan mushroom aku nih...hukhukhuk

4 comments:

Langit Pertama said...

Woo...Wooo....
Comeynyer...

Kalo la pandai buat... T_T

therosputih said...

langit pertama
hehehe...kalaula kita boleh jumpa...ngeee

Sulela said...

Muahahaha...cayalah 'ain. Banyaknya cendawan wana-wani...kihkihkih. Kak pon ada buat keychain gak. Sangkut kat beg. Comey gittew...hehehe

therosputih said...

kak sulela
cendawan warna warni, meriah2...comel kan sangkut2 kat beg nih...hihi...habis orang lain yang tgk gigit jari...

Related Posts with Thumbnails