untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

amigurumi lagi!!



hoho...demam amigurumi...sebenarnya ini adalah amigurumi aku yang pertama kali aku nak buat dulu2, tp tak jadi, so, semalam, aku try lagik sekali, dan tadaaa...jadi jugak...sukenya aku tidak terhingga...berjaya buat heart...

6 comments:

Langit Pertama said...

Amigurumi ni apa plk... Bestnyer jd orang yg pandai buat mcm2 kan...

therosputih said...

kak asma
amigurumi ni apa? alahai...mcm mana nak jawab tu eh...hehehe...amigurumi ni kalu tgk kait2 tu, dia kait rapat2 mcm dlm gambar, langsung tadak space...

akak pun pandai buat mcm2 jugak...jeles ain...

MamaDaniel said...

cutenyer... senang ke nak wat nih? nak wat jugak utk handphone walaupun dah tak bercinta guna handphone dah.. hehe.. akak rasa amigirumi ni guna byk benang.. btol ke?

therosputih said...

mamadaniel
boleh tahan senang la jugak, try la, nnti bleh gantung kat kete, wat hiasan...nak wat anting2 pun bulih...agagaga

a'ah, amigurumi ni dia rapat2 sket, sbb tu guna byk benang, tp kalu size kecik, takdela byk mana...boleh tahan la...

Anonymous said...

awk jual xbenda ni..comel cm nk beli je..

therosputih said...

cik anony
kalau berminat nak beli, leh terus runding2 ngan saya...

nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

Related Posts with Thumbnails