untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

menyesal

aih...tiap2 malam before tido, aku musti rasa gatal2 kedua belah tangan, tatau nape...pas tenung2 telek2, baru aku perasan, aku gian nak mengait...sedihnya...kat sini, tiap kali kuar beli barang, aku musti usha benang kait, tap hampeh...sik ada je manjang, kamik rindu sama crochet...

pastu mula ah, menyesalnya tak bawak bekal benang bebanyak, dah la sekarang ni aku utang ngan pemenang GA saya nak phone casing, sebab kat sini takde jual benang...penat dah aku usha...siap tanya students kot, yelah, manalah tau kot2 dorang tau kan...tp dorang pung geleng2 pale...

aku nyesal tak bawak benang kait....hauuuhauuuu

6 comments:

Rebecca said...

nak cari benang ker?

add saya kat facebook ler... i ade benang murah~

http://www.facebook.com/#!/hauhc.acceber

http://craftzmaniac.blogspot.com

Sulela said...

Hehehe...sabar 'ain, sabarrrr... Mungkin tak jumpa kedai benang tu lagi kot. Teruskan mencarik ek 'ain. Kalau murah, borong bebanyak...wakaka

suziyana said...

ader kot terselit2 kedai tuh..tak nampak jer lagi tuh..

therosputih said...

rebecca
ada ke? boleh try...

therosputih said...

kak lela
tak jumpala kak....

therosputih said...

suziyana
tak jumpa gak la kak...

Related Posts with Thumbnails