untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

projek besar-besaran

itu ari ada mention kan pasal sendiri punya order elmo dan cookie monster, so, setelah beberapan hari berhempas pulas, berjaya jugaklah melihat hasilnya, tak sampai 10 minit menikmati hasilnya, dah bungkus2 masuk kotak ready untuk dipos...sobsobsob...

sedih pun ade time packing2 tu...korang ada rasa mcm tu jugak ke bila kita penat lelah buat sesuatu, tapi terpaksa dibungkus2, tak sempat nak bersama2...hukhukhuk

jom, layan antara beberapa detik yang sempat aku snap untuk tatapan bersama...

ada berani main guli mata gini?

baru siap jahit kaki, tu mata, idung tangan belum lagi

siap jugak!!

last touch, tagging
siap ada no phone lagik, huhuhu
handmade by jualbelicrocheted

dua sekawan, elmo dan cookie monster
 
senyum besau2 macam saya ngaaaaaaaaa
ini bukan senyum, tapi nganga ni

alhamdulillah...inilah dia antara hasil yang berjaya aku kait dalam masa bape ari eh, lebih kurang 10 ari jugak kot, ngan keadaan yang tak bape nak sihat dan sentiasa berbaring, ini je lah keje aku...bangun pagi bukak mata, mengait, siang mengait, malam belum tido mengait...pegi klinik untuk check up pun, sempat lagi aku mengait...hihihi...tak baik membazir masa, lagipun pegi klinik sorang2, so, memang sangat2lah bohsan...

elmo dan cookie monster yang aku kait nih dah selamat aku pos dan selamat tiba untuk dijual di booth sempena konvo di UPM...so, pada mana2 yang sempat singgah UPM, lehla cuci mata dan beli elmo dan cookie monster ini...hehehe...semoga mendapat sambutan yang menggalakkan...insyaallah....

notakaki : stok benang pun dan2 je nak menyusut...nak kena tambah stok tapi nak kena tunggu durian yang bukan musim runtuh lah dulu gamaknya...wakakaka

8 comments:

L@L@milie said...

kenapa x ekspo konvo UM .. klu tak bole singgah

therosputih said...

L@L@milie
takde sape2 yang kenal kat um, so, taktau nak pass kat sape...kalau sanggup nak tolong jualkan, boleh je...sangat2lah dialu2kan...hehehe

Dunia Wilma said...

Cantik :-)

Nadratul Syazwana said...

Nad dah jatuh hati kat elmo tuuu :) ughh, tolonglah..

therosputih said...

dunia wilma
terima kasih cakap saya cantik...*perasannakmampos

therosputih said...

nadratul syazwana
alamak...nak buek camno ni...=p

mi$$ch0c0laTe said...

love this elmo.. hope ga yg sy join dr sini ley dapat 1 elmo nie... :)

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
hehehe...insyaallah kalau dah ditakdirkannya...ececece...macam tajuk novel plak...

Related Posts with Thumbnails