untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih

berminat nak join giveaway ini?
terjah sini

berlangsung dari 21.10.12 - 21.11.12

12 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik dah follow sini ek...Comei nye monster tu..Kaler purple tak de ke dear...hihihiih

therosputih said...

Cik Azlyzah
terima kasih...peminat warna purple ke? hehe...ada jugak buat warna purple pun, nak buat warna kuning pun boleh...request je..

Dhia Dirham said...

http://dhiadirham.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih said...

Dhia Dirham
sudah diterjah tadi...terima kasih sudi join giveaway tak seberapa ini...

Dunia Wilma said...

Wilma join ya :-)

http://duniawilma.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih/

Nadratul Syazwana said...

Alhamdulillah.. Nad dah berjaya join giveaway ni ^_^ hehe hope ada lah rezeki..

therosputih said...

Dunia Wilma
jemput2la join wilma...=)

therosputih said...

nadratul syazwana
insyaallah...kalau dah rezeki, tak ke mana la tu kan...

Greennnpanda Craft said...

wah.. ade GA..
insyaAllah, nnti nk join la ye dear, hehe...

therosputih said...

grennnpanda craft
jemput2la join, mudah je syaratnya...

siti fatimah said...

done follow.

datang usha tengok hasil kreatif kamu

therosputih said...

siti fatimah
terima kasih sis...

Related Posts with Thumbnails