untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

bookmark new pattern

kali ni nak share pattern yang aku rasa agak menarik dan tak rugi untuk dicuba...aku dapat ni hasil perkongsian rakan2 di fb...bila telek2 balik, baru aku perasan, kak lela pun ada pernah publish gambar yang sama...wah...tak sangka...padahal aku lebih awal bace entry kak lela, cuma time tu belum terbukak pintu ati lagi nak try buat...kali ni, memang betul2 terbukak punya...so, aku pun tryla satu, tak banyak...hahaha

ni adalah pattern yang aku cakapkan itu

dalam gambar tu ada tiga jenis pattern, tapi dalam gambar hasil bookmark yang aku buat ni, aku hanya tunjukkan hasil bookmark aku ikut pattern yang first tu, yang second dengan third pattern tu, ada aku try tapi aku lupa nak amek gambar...nnti kalau rajin aku datang, aku amek gambar dan share eh...*bila la gamaknya rajin tu nak datang

tiga hasil kait yang pertama 

cuba amek gambar dengan sudut yang berbeza
konon2 nak wujudkan nilai2 seni di situ, tapi taktaula sampai ke tak kesenian itu, wakaka

 okay, satu pattern dah try dan dah tunjuk hasilnya dekat kalian...korang apa lagi, try la buat korang punya bookmark style plak macam mana...

notakaki : best ada kawan2 fb yang rajin share ilmu2 yang berguna, nnti bolehla aku share sama korang pulak

7 comments:

Greennnpanda Craft said...

jealous aa ngan awk..
huhu~..
ssh x nk blaja crochet nie?

therosputih said...

greennnpanda craft
jangan jeles2 sis...sis punya hasil kraf pun cantik2 jugak...

susah tak nak belajar mengait? hmmm...soklan yang sangat subjektif tuh, sebab dia bergantung pada orang jugak cepat lambat nak belajar tu...tapi rasa2nya, takdelah susah sangat once dah dapat dia punya basic move tuh...try la...

miz ruha said...

comelnya...
pandainya mengait...

Dunia Wilma said...

Cantik...
TheRosPutih memang berbakat la :-)
Jealousnya...Wilma dah banyak kali belajar, tapi tak pandai2 jugak...

therosputih said...

miz ruha
time kasih..takdelah pandai mana pun lagi, masih belajar jugak nih...

therosputih said...

dunia wilma
takdelah berbakat mana pun...biasa2 aje orangnya...kalau masih tak pandai lagi mengait, maksudnya kena belajar lagi la tu...hehehe

Anonymous said...

[p]Shopping for their very own protective footwear will be a large amount of fun and letting them pick something they love and revel in will make it more convenient for you to definitely [url=http://www.suggbootsclearanceuk.co.uk]ugg boots sale[/url] ask them to slip it on during a rainy day . You will also want to look for a blue icon denoting that the Better Business Bureau accredits the company . I remember when I was a child, I often want to buy Nike [url=http://www.suggbootsclearanceuk.co.uk]cheap ugg boots uk sale[/url] shox shoes . It is advisable to make your purchase from a reputable seller offering easy return and refund policies . Therefore, do take [url=http://www.suggbootsclearanceuk.co.uk]ugg boots uk[/url] a look before you buy these lovely pair of Ugg boots . Related Articles - winter, boots, Email this Article to a Friend! Receive Articles [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] like this one direct to your email box!Subscribe for free today! . The supplier [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]ugg boots outlet[/url] of the program is not important . Remove all the dirt and dust when you start your cleaning [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]ugg boots outlet uk sale[/url] process.[/p]

[url=http://www.alebedzieslub.pl/forum/posting.php?mode=post&f=25]They sale discount handbags online 1m[/url]
[url=http://www.scmyauto.com/newspl.asp?id=6395]we sale cheap jewellery online 6x[/url]
[url=http://www.z1z9.com/vb/newreply.php?do=newreply&p=1310]They sale cheap handbags online 7j[/url]

Related Posts with Thumbnails