untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

sepit rambut


korang nak tahu tak betapa hampehnya aku nih, benda alah kat atas, yang besi tu, aku tak tahu apa namanya, aku panggil dia sepit rambut je...hihihi...

baru2 nih, tergerak ati nak beli sepit besi tu dan letak bunga kait, cadangnya gitulah...tp, mana nak dapat benda alah besi tu...nak beli online pun satu hal, taktau apa namanya pulak...hahaha...

last2, bila tanya2 kawan2 kraf yang lain, apa ke namanya tuh, then...dorang bagi tahu, namanya adalah F.R.E.N.C.H. C.L.I.P. hokey...hihihi...baru aku tahu namanya...

notakaki : nampak tak betapa hampehnya aku nih...

terima kasih rakan2 kraf yang banyak membantu aku baik secara sedar atau tak sedar

3 comments:

Greennnpanda Craft said...

tue la, kalo b'tnye, pasti ade org akn tlg kite, hehe....

therosputih said...

greennnpanda craft
itulah, malu bertanya, mmg lmbtla nak tahu...terima kasih pada rakan2 crafter...

Anonymous said...

[p]Now the four major accessorizing ornaments are earrings, bracelets, necklaces and rings . Ellis became a partner, and Tiffany and [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet store[/url] Young travelled throughout Europe, buying and acquiring large collections of jewelry . Previously pattern jewellery is shabby selecting a pictogram in place and even success . For Hollywood tremendous stars, Tiffany jewellery is still the big allure . " The company currently has shops in the Americas, Asia-Pacific, [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany online[/url] Japan, Europe and the United Arab Emirates . If, sadly, they acquire a little [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany heart necklace[/url] something drastically wrong, will not try to start that by themselves . In their total existence,jewelry Inexpensive Tiffany Jewelry Would make You Attractive Gals A, they go after the beauty and manner.[/p][p]Compared to sterling silver jewelry, lots of diamond, platinum or gold jewelry [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany jewelry outlet[/url] are more precious . Its hard to be able to express the elegance connected with united kingdom tiffany store bracelets items . Spacing the lines too far apart make it difficult for the reader to track where they are . Needless to say the fight is epic . bellasengagementring . silver decrease [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet online[/url] diamond earrings Previous to choosing the purchase, you need to define the goals . Simple, beautiful objects are the Tiffany charm Tiffany necklace designs have seduced almost the whole world with their fluid lines and sensual forms for years now.[/p]

Related Posts with Thumbnails