untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

pencil casing lagi

dah siap pencil casing saiz besar punya untuk kawan aku tuh, ada plak sorang lagi cikgu sekolah yang berminat dengan design pencil casing jenis gitu...dia pun order jugak...saiz sama macam tu, nak ada nama jugak, dan paling best....nak warna yang mencapap gile babeng....huish...termenung kejap aku...sebab tak pasti sangat apa definisi warna mecapap tu...

aku pun godak2 la stok benang yang ada, pastu try and error warna apa yang sesuai...

hasilnya...




alhamdulillah, dah selamat ke tangan tuan dia dah...hope dia suka dengan gabungan warna nih...

notakaki : aku pun teringin jugakla pencil casing warna mencapap cenggini...hehehe

9 comments:

hananhadila said...

canteklah , x buat tempahan online ke ?

vendettatraveller said...

cantikk kombinasi warna . a'ahh . taknak buat tempahan online ke ?

Greennnpanda Craft said...

wah.. combination kaler die m'jadi la dear.. ^_^
mencapap? hehe.. lame xdgr p'kataan nie.. XD

therosputih said...

hananhadila
ada je buat tempahan online...boleh email pada saya bila2 masa...

therosputih said...

vendettatraveller
bukan taknak dear, memang ada buat...=)

therosputih said...

Greennnpanda Craft
hehehe...mencapap...sangat selalu guna bila hang out dengan kawan2...

Nurul Ain said...

salam perkenalan done follow
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

therosputih said...

nurul ain
terima kasih dear...

Anonymous said...

[p]Now the four major accessorizing ornaments are earrings, bracelets, necklaces and rings . Ellis became a partner, and Tiffany and [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet store[/url] Young travelled throughout Europe, buying and acquiring large collections of jewelry . Previously pattern jewellery is shabby selecting a pictogram in place and even success . For Hollywood tremendous stars, Tiffany jewellery is still the big allure . " The company currently has shops in the Americas, Asia-Pacific, [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany online[/url] Japan, Europe and the United Arab Emirates . If, sadly, they acquire a little [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany heart necklace[/url] something drastically wrong, will not try to start that by themselves . In their total existence,jewelry Inexpensive Tiffany Jewelry Would make You Attractive Gals A, they go after the beauty and manner.[/p][p]Compared to sterling silver jewelry, lots of diamond, platinum or gold jewelry [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany jewelry outlet[/url] are more precious . Its hard to be able to express the elegance connected with united kingdom tiffany store bracelets items . Spacing the lines too far apart make it difficult for the reader to track where they are . Needless to say the fight is epic . bellasengagementring . silver decrease [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet online[/url] diamond earrings Previous to choosing the purchase, you need to define the goals . Simple, beautiful objects are the Tiffany charm Tiffany necklace designs have seduced almost the whole world with their fluid lines and sensual forms for years now.[/p]

Related Posts with Thumbnails