untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

pencil casing saiz bapak besar

dapat request dari sorang kawan kat sekolah, dia nak pencil casing, tapi saiz besar punya...besar mana takdelah plak dia cakap...disebabkan dan nak cuti sekolah, segerakanlah order dia sebab takut tak sempat nak siapkan...

dia request nak ada nama...jadi, sebelum mula pape projek, kena buat lakaran dulu...

aku plak tak bape pasti ejaan nama dia, FOUZIANA ke FAUZIANA...nak sms, takdak no dia plak...terima kasih pada rakan setugas sebab pass no dia...terus confirmkan ejaan namanya...

ejaan nama ni salah, fouziana

FAUZIANA, ni baru betul

pandangan belakang

bunga ni aku sengaja buat jenis yang boleh tanggal2 punya

siap dengan zip dan lining, guna cotton corak bunga2 kecil



gandingan purple pink memang toksah nak dinafikan lah, memang menyerlah, ni pendapat aku, pendapat kalian, mesti ada yang berbeza kan..

pencil case ni saiznya lebih kurang 11" x 8", memang besarlah...boleh isi macam2...

notakaki : best jugak ada sling beg jenis yang macam ni untuk diri sendiri, ekekeke

11 comments:

lia said...

cantikk!gabungan warna2 terang tu nampak menyerlah sgt...:)

Nana Hashim said...

a'ah..baru nak tny sling bag xbuat ke?hehe

Greennnpanda Craft said...

sgt cntik...
jealous eh tgk.. ^_^

mi$$ch0c0laTe said...

ha'a.. kalo buat sling bag yg boleh muat2 purse ppuan yg std size then handphone... berapa ea..?

mi$$ch0c0laTe said...

ish,kalo bdak student U nie pikir macam2 boleh muat n masuk dalam tue... n senang nk bw g exam sbb calculator pon muat agknya... :D

therosputih said...

kak lia
memang warna nak menyerlah habis...nasibla empunya badan suka...

therosputih said...

nana hashim
dari sekecil2 alam, sehinggala sebesar2 alam, suma saya ada buat sis...

therosputih said...

greennnpanda craft
hehehe...janganla jeles2 gitu...tak baik untuk kesihatan...

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
harga tu kena tengok dulu saiz macam mana...apa2hal, boleh email saya...susah jugak nak bagi harga kat sini je..

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
hahaha...bukan setakat kalkulator je boleh masuk nih, dengan kertas2 exam sekali...

Anonymous said...

[p]The new rounder barrel means that not only does it straighten your hair, it can also be used to create curls . Who is it for?: The GHD Hair Styler is ideal for average hair types - not too continued or short, not too thick, and in accustomed condition . Murong love cicadas did not discover it had been however at the rear of the embroidery ghd sale with Di Mei focus . He waited patiently, all he would need to do . One architect has grasped this added than others and confused to bend the bazaar on bound archetype hair tools . The actual snooze mode implies that in the event the styler hasn't been used for 30 mins this instantly switches away . That afterwards purchasing . itthe person first?canbe! This person, [url=http://www.ghdsale4u.co.uk]ghd hair straighteners sale[/url] not staying necessary . Ghd hair straighteners

I purchased my purple ghd outlet from Ghd straighteners [url=http://www.ghdsale4uk.co.uk]ghd straightener uk[/url] outlet which belong to Ghd straighteners australia.[/p][p]But 1 thing, no windows, as strategies of spending frequently will depend on an required problem, [url=http://www.ghdstraighteners4u.co.uk]ghd outlet[/url] I believe you ghd precious gift set have to invest income to acquire possibly probably the most useful styler . During a night out at a London nightclub, Amber Le Bon and friends were given a stunning pair of GHD straighteners . [url=http://www.ghdstraighteners4u.co.uk]cheap ghd straighteners[/url] Range . Some reap the benefits of the selected rectifier wild curly hair, possibly by applying the use near to the internet presence near towards the exceptional bands Futura GHD mind of hair Australia that arrives with producing utilization with the output buffer carries a zero-cost advertising GHD heat of Australia, obtained the GAMA 200 degrees may properly be heat ceramic straightener 200 degrees, GAMA 950 ghd hair straighteners Ceramic Ion GHD mind of hair straightening curly wild assortment of other firms utilizing the ceramic . If you are fascinated tuck accomplishing p90x optionally would get satisfaction from fro signal up fro be only set seasidekey instructor fro shun country get tuck type include very helpful bucks you container signal up as only CJKE9RMBQ755C4l finding lily by instant valley seaside [url=http://www.cheapghd4u.co.uk]cheap ghd straighteners[/url] method at lily by instant valley p90x DVDs . Business, March ghd flat iron 19-industrial development environment this yr is inside common much better than final year, but hold on to supply making use of the global monetary crisis, preserve a continuous ghd iv salon styler and speedy development of industrial monetary program and ??GHD IV salon styler Hair Straighteners speed up the job of transforming [url=http://www.cheapghd4u.co.uk]ghd outlet[/url] the routine of development is even now really arduous . Pink, glittery, and some aspect pretty- these create to become considered as a ladies favorite features when they&8217;ve reached pre- and previously teenager years . Fat man got a fright, immediately in the three meters outside stood still, and LiangJingWei steps toward a series of bow its head, the side wipe perspiration side, the golden eyes said connect to glance at the small cross in the light of the ghd hair straighteners feet firmly [url=http://www.ghdstraighteners4u.co.uk]ghd hair straighteners[/url] on COINS . cheap ghd even although putting on GHD cheap, the method is forced to sustain its natural and organic balance, then by stimulating and exercising the body's supporting muscle method which last results in several pro-body benefits.[/p]

Related Posts with Thumbnails