untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

booties cantik

terjumpa pattern booties ni kat fb, ada kawan yang share2...aku pun share jugak kat sini...sumber asal dari sini


tak pernah lagi aku try, tengok step by step tu, macam takdelah susah mana kan...boleh cuba...satu hari nanti..

notakaki : tak kait apa2 pun lagi untuk anak sendiri, huk alahai...kesian...

4 comments:

fatin amalina husna said...

alahai comel je..bentuk mcm raga..=P

therosputih said...

fatin amalina husna
hehehe...raga buah ke fatin? hehehe

JaSSNaNi said...

comelnye booties ni..

therosputih said...

kak jassnani
belum berkesempatan nak try lg pattern ni...cantik kan...

Related Posts with Thumbnails