untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

hello kitty in da house

semalam berangan nak jadik mickey mouse, ari ni meh kita pakat2 berangan jadik hello kitty la plak...ekekeke...

disebabkan warnanya putih pink, maka, topi jenis ni biasanya dikaitkan dengan anak perempuan...tapi kalau dah nak pakaikan dekat anak lelaki, takdak masalah eh, boleh je...comel jugak...wakakaka...haru tol ada mak ayah gini, jangan lelebih sudahla kan...

hello kitty ini cuma rm20 sahaja

pada sape2 yang berminat nak order atau tempah atau nak beli, boleh hubungi aku di nurulain[at]yahoo[dot]com dan aku sedia untuk melayani email2 anda...ecewah...bajet mesra dan friendly lah tuh...takdelah...aku gurau2 jer..aku memang friendly pun orangnya...*muntah hijau

notakaki : nak buat topi hello kitty macam ni past pakaikan dekat kucing, agak2 comel tak...hehehe...

3 comments:

lia said...

ahaa..nilah yg akak suka!comei2...kalau pakaikan kt kucing mestilah dia suka sbb sama kan...he2

therosputih said...

kak lia
hihihi...tak kuasa la plak kan nak kaitkan untuk kucing, punyala banyak isi rumah yang boleh dijadikan bahan, kucing jugak yang menjadi mangsa...=)

Anonymous said...

[p]Now the four major accessorizing ornaments are earrings, bracelets, necklaces and rings . Ellis became a partner, and Tiffany and [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet store[/url] Young travelled throughout Europe, buying and acquiring large collections of jewelry . Previously pattern jewellery is shabby selecting a pictogram in place and even success . For Hollywood tremendous stars, Tiffany jewellery is still the big allure . " The company currently has shops in the Americas, Asia-Pacific, [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany online[/url] Japan, Europe and the United Arab Emirates . If, sadly, they acquire a little [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany heart necklace[/url] something drastically wrong, will not try to start that by themselves . In their total existence,jewelry Inexpensive Tiffany Jewelry Would make You Attractive Gals A, they go after the beauty and manner.[/p][p]Compared to sterling silver jewelry, lots of diamond, platinum or gold jewelry [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany jewelry outlet[/url] are more precious . Its hard to be able to express the elegance connected with united kingdom tiffany store bracelets items . Spacing the lines too far apart make it difficult for the reader to track where they are . Needless to say the fight is epic . bellasengagementring . silver decrease [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet online[/url] diamond earrings Previous to choosing the purchase, you need to define the goals . Simple, beautiful objects are the Tiffany charm Tiffany necklace designs have seduced almost the whole world with their fluid lines and sensual forms for years now.[/p]

Related Posts with Thumbnails