untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

buat tempahan sambil beramal


okay, kali ni aku secara terkebetulan terserempak dengan satu blog nih, yakni di sini di mana dia sedang giat mengutip dana untuk membantu rumah anak yatim seperti yang telah ditulis kat gambar kat atas tu...

jadi, aku terpanggil lah untuk membantu sedikit sebanyak dalam usaha murni beliau...mungkin usaha aku nih sedikit saje kalau nak dibandingkan dengan mereka2 yang lain, tapi aku harap ia dapat meringankan serba sedikit kekurangan yang ditanggung oleh anak2 yatim ini...nak bace lebih lanjut, boleh terus ke entry ini...

 oleh itu, mulai ari ni sehingga 20hb2 2013 ini, mana2 tempahan dan bayaran yang diterima, aku akan salurkan 1/3 daripada bayaran yang aku terima ke rumah anak yatim, Rumah Amal Kasih Bestari

apa tunggu lagi, marilah kita sama2 bantu anak2 yatim ini...

sedia menerima tempahan anda

notakaki : selamat tahun baru khas buat semua yang membaca entry ini, =)

5 comments:

lia said...

Alhamdulillah...bagusnya kalau semua crafters mcm ain ni...akak pun dh xambil tempahan dh skrg ni,sibuk nk uruskan baby.:)
ain due bila ye?

therosputih said...

kak lia
sama2lah kita bantu mereka yang memerlukan sekadar yang termampu...

baby akak dah bape bulan ek...

ain due awal bulan 2 ni...doakan ain dan baby...=)

lia said...

betul la tu ain...
baby baru 50 hari, hari ni...he2
insyaAllah,doa byk2 ye..semuanya akan dipermudahkan untuk ain dan baby...

therosputih said...

kak lia
dah 50 hari lebih dahla ari ni kan...51 dah...sebulan lebih lagi la cuti bersalinnya...hehe...

terima kasih banyak2 akak...insyaallah...

Anonymous said...

[p]Now the four major accessorizing ornaments are earrings, bracelets, necklaces and rings . Ellis became a partner, and Tiffany and [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet store[/url] Young travelled throughout Europe, buying and acquiring large collections of jewelry . Previously pattern jewellery is shabby selecting a pictogram in place and even success . For Hollywood tremendous stars, Tiffany jewellery is still the big allure . " The company currently has shops in the Americas, Asia-Pacific, [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany online[/url] Japan, Europe and the United Arab Emirates . If, sadly, they acquire a little [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany heart necklace[/url] something drastically wrong, will not try to start that by themselves . In their total existence,jewelry Inexpensive Tiffany Jewelry Would make You Attractive Gals A, they go after the beauty and manner.[/p][p]Compared to sterling silver jewelry, lots of diamond, platinum or gold jewelry [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany jewelry outlet[/url] are more precious . Its hard to be able to express the elegance connected with united kingdom tiffany store bracelets items . Spacing the lines too far apart make it difficult for the reader to track where they are . Needless to say the fight is epic . bellasengagementring . silver decrease [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet online[/url] diamond earrings Previous to choosing the purchase, you need to define the goals . Simple, beautiful objects are the Tiffany charm Tiffany necklace designs have seduced almost the whole world with their fluid lines and sensual forms for years now.[/p]

Related Posts with Thumbnails