untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

keychain corak rama-rama

kali ni, nak share satu lagi corak keychain yang aku tengah menggedik buat...baru je try2 this pattern of rama2 pagi tadi...

actually, aku pernah buat corak rama2 nih, tapi saiz tapak tangan, kiranya, besar sketlah...

3 jenis rama-rama

okay tak rama2 aku nih? ada rupa rama2 tak? penat alter supaya saiznya ngam2 dan cun2 untuk buat keychain...

notakaki : teringat lagu ella, rama2...hihi

4 comments:

hananhadila said...

cantek laa , trutamanye yang wane pink tu

therosputih said...

hananhadila
terima kasih dear...mesti peminat pink nih...hehehe...

lia said...

ain,rama2 ni dok kt dlm wishlist akak ni..he2..xtau lah bila nk buat...

therosputih said...

kak lia
aih...dah masuk list dah nampaknya, meanings...tak lama dah tu akak...hehehe

Related Posts with Thumbnails